Här bloggar vi om webbprojektet Sveriges vattenmiljö!

Utvecklingen av en virtuell plats där tillståndet i Sveriges vattenmiljöer ska presenteras, från källa till hav, är en ganska komplex historia. Arbetet innefattar många olika intressenter, där myndigheter, akademi och konsultföretag som utför miljöövervakning ska jobba tillsammans för att nå en överskådlig och begriplig presentation av läget – i både grundvatten, sjöar, vattendrag och hav. Underlaget bygger framför allt på miljöövervakning, men aktuella forskningsresultat och andra källor vägs också in. För att du som på något sätt är en del av processen, eller som bara är nyfiken på hur arbetet framskrider, ska kunna hålla dig uppdaterad har vi skapat denna blogg. Här kommer vi att regelbundet informera om små och stora framsteg!

I menyn högst upp i bloggen finns lite grundläggande information om projektet, samt kontaktuppgifter. Vill du inte ha ett mail som påminner om nya blogginlägg kan du avregistrera dig längst ner i mailet. Kolla ovanför logotypen MailChimp. Väljer du att vara kvar får du automatiskt ett mail varje gång det kommit ett nytt inlägg.